Wat is Kiwanis?

Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers verenigd in lokale serviceclubs. Onder het motto "serving the children of the world" voeren de leden van de Kiwanis projecten en acties uit die specifiek gericht zijn op verbetering van de wereld voor kinderen.

De leden van Kiwanis Club Arnhem nemen daartoe actief deel aan projecten en acties vooral in het "Arnhemse". Onze ondersteuning bestaat vooral "handen uit de mouwen steken" en daar waar dat nuttig is ook financieel bij te dragen. Daartoe voeren we ook fundraisingsprojecten uit. Bekijk hiervoor onze projecten.

Daarnaast zijn voor onze leden ook de onderlinge vriendschap en de persoonlijke ontwikkeling (kennisdelen, zelfontplooiing) van groot belang.