Kiwanis klussen bij BIO Vakantieoord

De Kiwanis Club Arnhem helpt BIO Vakantieoord. De samenwerking begon in december j.l. met het plaatsen van een kerstboom in alle 20 vakantiewoningen op het park. Nu worden er op een aantal zaterdagochtenden in februari en maart door een deel van de leden en hun partners diverse onderhoud klussen opgepakt. Denk hierbij aan schuren en verven van de woningen maar ook aan het onderhouden van de omliggende bossen.

Het Bio Vakantieoord is een vakantiepark gelegen in de bossen bij Arnhem voor gezinnen met een (complex) gehandicapt kind.Voor gezinnen met een gehandicapt kind is op vakantie gaan niet vanzelfsprekend. Simpelweg omdat de nodige aanpassingen en hulpmiddelen in de meeste gangbare vakantiewoningen ontbreken. Het Bio Vakantieoord geeft deze gezinnen de kans om een betaalbare vakantie te vieren in aangepaste vakantiebungalows met aanvullende toegespitste voorzieningen. Kijk voor meer informatie over BIO op www.stichtingbio.nl.