AMZAF t/m 2018 in Openluchtmuseum

Arnhems Midzomeravond Festival vijf jaar onder dak in het Openluchtmuseum

Samenwerkingsovereenkomst Openluchtmuseum en St. AMZAF getekend

Op 25 februari 2014 ondertekenden Ben van Moerkerk en Huub Hiddema van Stichting AMZAF en Jaap de Jong van het Nederlands Openluchtmuseum een samenwerkingsovereenkomst voor vijf jaar. Hiermee spreken beide partijen af AMZAF - Arnhems Midzomeravond Festival – t/m 2018 gezamenlijk te organiseren. Op zaterdag 21 juni a.s. vindt de vierde editie van AMZAF plaats.

AMZAF – Arnhems Midzomeravond Festival - biedt jong aanstormend toptalent een uniek podium om zich te presenteren aan het grote publiek. Dans, pop, rock, klassiek, rap, hiphop, DJ’s, theater, woordkunst, bezoekers van het festival maken kennis met een grote variëteit aan cultuur van hoog niveau.

De eerste editie van AMZAF was in 2011 op initiatief van Kiwanis Club Arnhem. Onder het Kiwanis-motto ‘serving the children of the world’ biedt AMZAF kansen aan jong talent. Het Nederlands Openluchtmuseum biedt een prachtige locatie die in alle opzichten aansluit bij AMZAF. Jong talent in een historische omgeving met een onovertroffen sfeer biedt hét recept voor een grote artistieke toekomst.